Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

Skrivegruppe for transpersoner


Dato: 22.04.2023
Tid: 15:00-18:00
Arrangør: Isak Bradley & Åsne Hagen
Liker du å skrive, eller vil du prøve det ut? Velkommen til skrivegruppe for transpersoner våren 2023! Det blir to samlinger i Bergen, 25. mars og 22. april. På samlingene blir vi bedre kjent og skriver tekster til en spesialutgave av fanzinen Konstruksjon, som blir lansert på Prøverommet i mai. Vi kan tilby deg et støttende fellesskap med andre som skriver. Det er gratis å delta, og du trenger ikke å ha skrevet noe før. Du kan skrive på det språket du er mest komfortabel med.

Første samling 25. mars er med Mabell Holand:
Mabell Holand (de/dem) er universitetsutdannet pedagog, aktivist og poet, og jobber i det daglige som miljøterapeut for ungdommer. Arbeidet er drevet av motivasjonen for samfunnsendring; sentrert innen interseksjonelle problemstillinger, diskriminering og antirasisme. De skaper og presenterer kreativt arbeid i poetisk sjanger, og holder interaktive foredrag og tematiske workshops ved bestilling. Mabell skriver også en diktsamling, og søker aktivt å fortsette sitt bidrag som tekstforfatter, kunstner og talsperson for ulike initiativ.

Prosjektet er et samarbeid mellom Isak Bradley som også er leder for PKI Norge, Åsne Hagen fra Konstruksjon og Prøverommet på BIT Teatergarasjen, med støtte fra Bergen kommune. Tusen takk til Bergen Assembly som lot oss bruke deres lokaler gjennom Åpent kontor, et lavterskeltilbud for lokale grupper og initiativer.

Påmelding her: 
https://pameldinger.no/e/lojits  (25. mars)
https://pameldinger.no/e/bpaczc (22. april)
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no