Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 


RECLAIM PRIDE BERGEN: Skeiv kafé med Broderikollektivet + silketrykkverksted + førfest!


Dato: 08.06.2024
Tid: 12:00-22:00
Arrangør: Reclaim Pride Bergen


- 12:00-17:00: 𝗤𝘂𝗲𝗲𝗲𝗿 𝗖𝗮𝗳𝗲̀𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗕𝗿𝗼𝗱𝗲𝗿𝗶𝗸𝗼𝗹𝗹𝗲𝗸𝘁𝗶𝘃𝗲𝘁 + 𝘀𝗶𝗹𝗸𝘀𝗰𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 - come og slapp av og lag håndverk!
> Facebook Arrangement

- 17:00-22:00: 𝗣𝗿𝗲-𝗽𝗮𝗿𝘁𝘆 𝗳𝗼𝗿 𝗔𝘀𝘁𝗿𝗶𝘀𝗸 𝗽𝗮𝗿𝘁𝘆 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗗𝗷 𝗠𝗮𝗰𝗵𝗮𝗹 - Kom og førfest med oss før du går på Østre! Relcaim Pride-venner får rabatterte billetter til Østre denne kvelden!
> Facebook Arrangement

i år som i fjor går vi inn i bergen forsamling for å tilby deg et sted å hvile, reflektere, spise, lage noe eller gjøre det du måtte trenge. kom og ta en pause fra støy, vær eller folkemengder sammen med oss!

vi tilbyr snacks, forfriskninger, aktiviteter og selvfølgelig er det tilrettelagt for alle aldre. du kan også ta med din egen mat og alkoholfri drikke!

bergen assembly har vært hjemsted for flere reclaim pride bergen-arrangementer tidligere, og i år som i fjor ønsker vi å unne deg en atmosfære av ro. vi tilbyr et fristed, håndverk, mat og underholdning. for mange kan det føles for stort eller for offentlig å være en del av paraden eller tilbringe hele dagen på beina. vi har deg.

med oss denne 8. er broderikollektivet oslo - det fantastiske politiske broderikollektivet med base i oslo. vi kommer også til å ha silketrykk, kunst og håndverk +++.

så om du trenger en avveksling eller en distraksjon, hvile eller et måltid, vil vi gjerne ha deg denne lørdagen. og om du vil, er du velkommen til å bli til kl. 18 - da blir kafélokalet omgjort til et vorspiel for asterisk*s pridefest på østre!
______________

Politisk broderikollektiv med base i Oslo // for skeiv og trans gjensidig hjelp // https://www.instagram.com/broderikollektivet/

***
RECLAIM PRIDE BERGEN

Bestevenner, kamerater og fremtidige venner; Reclaim Pride Bergen er tilbake!!!
Hold av datoene 31. mai til 9. juni ✨

Det blir konserter, workshops, foredrag, vandringer og en hel masse moro, og kanskje vi til og med lærer en ting eller to 💕
❤️❤️❤️❤️❤️
✨Alt er gratis 💖

✨Hva er Reclaim Pride Bergen?

Vi ønsker å skape et skeivt, antikapitalistisk, antirasistisk, sexarbeidervennlig og transinkluderende solidaritetsrom. Ingen mennesker er ulovlige, sexarbeid er ekte arbeid, ingen pride i parader som inkluderer politi og militæret, ingen terfser, og ingen sponsing for god optikk og rosavasking av våre skeive kamper.

✨Hvem er vi?

Festivalen arrangeres av aktivister og organisasjoner på frivillig basis. Vi er for og av det skeive miljøet!

💖 Gli inn på dms-en vår hvis du har spørsmål eller ønsker å bidra!!!

🍉MOTSTAND🍉

Motstand handler om å våge å stille spørsmål ved makthaverne og ha mot til å kreve endring, og det kan ta mange former. Vi ser motstand i kunst, i samfunnsbygging, i å dele et måltid, delta på demoer... Og for noen er bare det å eksistere en motstandshandling.

❗️ Motstand er hverdagslig opprør

❗️ Motstand er å nekte å akseptere begrensningene som pålegges oss

❗️ Motstand er å ta saken i egne hender

Motstand er å hevde handlekraft, 𝒓𝒆𝒄𝒍𝒂𝒊𝒎𝒊𝒊𝒏𝒈 makt og demontering av undertrykkende systemer.

Årets Reclaim Pride Bergen handler om motstand, i alle former og fasonger. Det handler om å stå sammen med våre kamerater som gjør motstand mot imperialisme. Det handler om å minne oss selv på at pride var et opprør.

La oss stå imot den homonasjonale propagandaen fra storbankene og kommersialiseringen av pride.

Befri Palestina, Kongo, Haiti, Sudan, Hawaii, Puerto Rico, Sri Lanka, Sudan og alle land som lider under imperialistiske makter, og fortsett å gjøre motstand og kjempe for deres frigjøring.

Land tilbake til alle urfolk.Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no