Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 


QUEER CLUB // CSB x ALICIA R x DICKS ON ICE


Dato: 01.06.2024
Tid: 12:00-16:00
Arrangør: After School SpecialAfter School Special inviterer til et DOBBELT program den 1. JUNI.

- DESIGN DIN EGEN OUTFIT (GRATIS) med CLOTHING SWAP BERGEN

- QUEER CLUB på LANDMARK med DJs ALICIA ROSARIA og DICKS ON ICE

Pride-måneden er i gang, og vi vil gjerne starte den med å invitere alle skeive og allierte til Landmark for å feire! Alle er velkomne, men vi tolererer ikke homofobi, transfobi, rasisme, sexisme eller andre former for fordommer.

DESIGN DIN EGEN OUTFIT med CLOTHING SWAP BERGEN på BERGEN ASSEMBLY

Tid: 12:00 - 16:00

Adresse: Halfdan Kjerulfsgate Halfdan Kjerulfsgate 4

Vi gjør oss klare til QUEER CLUB sammen med CLOTHING SWAP BERGEN på BERGEN ASSEMBLY HEADQUARTERS, hvor vi skal upcycle og designe våre egne antrekk og kostymer. Workshopen er gratis, og alle er velkomne. Det vil være et utvalg av klær tilgjengelig på workshopen, men ta gjerne med egne klær og tekstiler om du vil! Symaskiner vil være tilgjengelig på workshopen, og det vil være fagkompetanse til stede for å hjelpe deg med prosjektene dine. Det vil også være mulighet for enkle utskjæringer, broderier, bleking og håndsøm.

Deltakerne på workshopen får gratis inngang til After School Special Queer Club-arrangementet på Landmark på kvelden.

QUEER CLUB på LANDMARK med DJs ALICIA ROSARIA og CARMENCITA

Tid: 21:00 - 02:30

Aldersgrense: 20 år

Cc: 50/100 (etter kl. 23:00) - gratis for deltakere på CSB-workshop

***
ALICIA ROSARIA

Unbound by limitations Alicia Rosaria (Konsept-X) søker alltid etter kontakt gjennom et eklektisk, høyenergisk lydbilde som ikke er begrenset av sjangre. Vokal og drivende bass som krysser mellom det melodiske og det harde - hennes mål er å få deg til å svette, smile og riste hele natten lang. Hun er en gjenganger på arrangementer som Editing Room på Landmark, og har spilt på Hot! Festival, PLOINK, Techno Thursdays, Asterisk, Klubb Kjemi, m.m.

DICKS ON ICE

A trio of DJs from the Art Academy, that will give you what you want.

AFTER SCHOOL SPECIAL

er en interseksjonell feministisk live-eventplattform basert i Bergen, med fokus på nye artister, grasrotsamarbeid, tverrfaglige prosjekter og samfunnsbygging.

KLESBYTTE BERGEN

Clothing Swap Bergen arrangerer storstilte byttearrangementer, reparasjonskafeer og upcycling-workshops. CSB mener at bærekraftig mote er for alle, og de hjelper deg med å dele og ta vare på klærne du allerede eier.

https://www.clothingswapbergen.no/nb/home-no/

Hvis du har bevegelsesproblemer, spørsmål, kommentarer eller bekymringer om arrangementet, er du velkommen til å kontakte oss på helloafterschoolspecial@gmail.com

Landmark har rullestoltilgjengelighet og HC-toalett. Toalettene på Landmark / Bergen Kunsthall er ukjønnet. Hvis du opplever noen form for fordommer under våre arrangementer, ta gjerne kontakt med oss eller personalet på Landmark.

Dette arrangementet er støttet av Landmark Bergen og Kulturrådet.
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no