Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark


PERSONVERNS-ERKLÆRING OG AVTALE OM BRUKSRETTIGHETER


Bergen Assembly verdsetter personvern, derfor forblir all vår brukerinformasjon fra nettstedet helt anonym. Vi bruker ikke informasjonskapsler, og ingen personlige data blir samlet inn. Vi genererer ingen brukeridentifikatorer for lagring. Vi lagrer aldri IP-adresser i databasen eller loggene. Data vi behandler kan ikke brukes til å identifisere et enkelt individ. Vi selger eller gir aldri data til tredjepart.

        For besøkende på dette nettstedet:

• Ingen personlig informasjon samles inn
• Ingen informasjon som informasjonskapsler lagres i nettleseren
• Ingen informasjon blir delt med, sendt til eller solgt til tredjepart
• Ingen informasjon deles med annonsører
• Ingen informasjon som gjelder personlig brukeradferd blir logget eller lagret
• Vi har ingen inntekter ved ditt besøk

Alle data som kan spores holdes fullt sikret og kryptert på en server drevet med fornybar energi i Tyskland. Dette sikrer at alle nettstedsdata blir dekket av EUs strenge lover om personvern.

Programvaren vi bruker for å analysere våre brukerdata, har åpen kildekode, noe som betyr at kildekoden vår er tilgjengelig på GitHub, slik at alle kan sjekke den og revidere den. Alle kan lese den, inspisere den og gjennomgå den for å forstå hvordan den fungerer, og for å sikre at den holder data private og sikre. Dette gir full åpenhet om hvordan vi håndterer trafikkdata på nettstedet vårt. Det er denne åpenheten som tilsier at open source-produkter er mer pålitelige enn proprietære og lukkede kildeprodukter.

Du kan lese mer på https://plausible.io/data-policy
og https://plausible.io/privacy

NYHETSBREV

På hjemmesiden til Bergen Assembly har du muligheten til å abonnere på nyhetsbrevet vårt og vår presse-postliste. Begge utsendelsene sendes via tjenesten Mailchimp.

Med våre utsendelser gir vi med jevne mellomrom  informasjon om programmet og aktivitetene til Bergen Assembly. For å kunne motta disse utsendelsene trenger du en gyldig e-postadresse. E-postadressen du har oppgitt, vil bli sjekket for å sikre at du faktisk er eieren av den oppgitte e-postadressen, eller at eieren har godkjent mottakelsen av utsendelsene. Etter at du har sendt din forespørsel om abonnement på nyhetsbrev, vil du motta en e-post på den oppgitte adressen med en forespørsel om bekreftelse. Du kan når som helst si opp abonnementet på nyhetsbrevet og pressemeldingene.

I abonnementsprosessen kan du velge adresselisten du ønsker å bli lagt til (Presse eller Nyhetsbrev) og gi oss ytterligere informasjon, for eksempel om ditt foretrukne språk eller navnet ditt. Denne informasjonen hjelper oss å vurdere hvilken informasjon som er relevant å sende deg og hva som ikke er aktuelt, men det er ikke nødvendig å gi denne informasjonen til Bergen Assembly hvis du ikke ønsker det.

Abonnentinformasjon for nyhetsbrev lagres i Mailchimp. Her kan vi se om du har åpnet nyhetsbrevet vårt og om du har klikket på lenker til vårt innhold. Dette er nyttig informasjon for oss, slik at vi kan se hva slags innhold du synes er interessant.

Informasjon vil ikke bli brukt til andre formål enn opprinnelig ment - for å levere nyhetsbrev. Ikke-personlig informasjon som statistikk om abonnentens språkinnstilling og geografiske plassering kan brukes til våre årlige rapporter til tilskuddsgivere. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg.

RETTEN TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING AV INFORMASJON

Hvis vi behandler personlig informasjon om deg, har du rett til å få tilgang til denne. IP-adressene vi samler inn er ikke knyttet til en person, og vi kan ikke identifisere noen gjennom denne. Tilgangen til personlig informasjon for Bergen Assembly gjelder kun det du har oppgitt som abonnent på våre nyhetsbrev.

Du kan be om en kopi av den informasjon vi har lagret om deg på Mailchimp. Ta kontakt med oss på post@bergenassembly.no. I tilfelle feil eller ufullstendig informasjon, eller du ikke er i stand til å rette den, kan du be oss om å korrigere eller slette informasjonen.NO / EN