Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

OK Kontor presenterer: Live streaming av Visueltprisen 2023!


Dato: 11.05.2023
Tid: 17:30
Arrangør: OK KontorSett av datoen! Torsdag 11. mai samles vi i Bergen til felles strømmefest av Visueltprisen 2023! Vi ønsker Bergensgjengen velkommen til felles feiring av vår kreative bransje. Vi samles på Bergen Assembly, baren er åpen og vi gleder oss!

Dørene åpner 17:30, strømmen starter 18:00.
Arrangementet er gratis.

DE NOMINERTE: https://www.grafill.no/.../nominerte-til-visueltprisen-2023

OM VISUELT:
Visueltprisen premierer fremragende arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image, og deles i år ut for 30. gang. I år kom det inn mer enn 800 påmeldinger til konkurransen, og av disse har fagjuryene nominert 151. Alle de nominerte hedres med diplom eller gull i sin kategori. Juryen har også anledning til å kåre Best of Show. Se de nominerte på linken under.

Denne kvelden deles det også ut andre utmerkelser, blant annet Hedersprisen fra IxDA, og det hele avsluttes med Grafills ærespris Klassikerprisen 2023. Prisutdelingen blir en fantastisk demonstrasjon av hvordan designere, illustratører, animatører og andre fagutøvere skaper gode visuelle og kommunikative løsninger for det offentlige og næringslivet.Når alle prisene er delt ut fortsetter vi kvelden. Vi lover en herlig kveld med faglig og sosialt samhold, så sett av tid for å feire kolleger, fantastiske arbeider og deg selv! Vi gleder oss!

FB arrangement: https://fb.me/e/6kfIWcRFZ
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no