Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN  

Sushi-workshop med Rei Ito og Northing


Dato: 14.02.2023
Tid: 17:30 & 19:00
Arrangør: Northing

Meld deg på her.
(350 NOK)
 


Har du noen gang lurt på om sushien du spiser på de lokale restaurantene her er de samme som de spiser i Japan? Har du noen gang prøvd å lage sushi selv, men mislyktes fordi de ikke ser ut eller smaker som, vel, det du vil kalle sushi? Vil du vite hvordan japanerne kom på ideen om å lage deilig kombimat med ris og fisk (eller noe annet du liker)? Her er en mulighet til å møte sushi-artisten Rei Ito fra Tokyo i Bergen!

Rei Ito er en ekte artist. Han visualiserer kona Chies fascinerende eventyr med japansk papir han håndlagde av gammelt shoji-papir (skyvedør) og innpakningspapir. Men Rei er også en ekte sushi-kokk. Han og kona skal flytte til det nest minste landet (befolkningsmessig) i verden - Niue, for å jobbe på en sushirestaurant. På grunn av sine doble identiteter opptrer Rei alltid med artistens delikatesse og lidenskap når han lager sushi.

Hvis du vil vite mer om historien om Chie&Rei, kan du komme til deres arrangement på Bergen Internasjonale Litteraturfestival.

Hvis du vil se den utrolige papirkunsten av Rei basert på Chies historier, vennligst kom til utstillingen på Northing Space.

Hvis du er en stor sushi-fan og drømmer om å lage sushi med en sushimester fra Japan må du ikke gå glipp av sushiverkstedet med Rei på Bergen Assembly!

Følg lenken for påmelding (350NOK): www.northing.no/shop/sushi-making-workshop-by-chie-rei

Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no