Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN  

Are we home yet? Workshop: A home in Taiwan.


Dato: 16.04.2023
Tid: 11:30
Arrangør: Northing

Meld deg på her.
(250 NOK)
 


Hva mener du er et hjem? Et hus, visse familiemedlemmer, spesielle hendelser eller en matrett?

Vår oppfatning av et hjem omformes hele tiden når vi beveger oss over tid og rom. Vi bygger hjemmene våre mens andre bygger hjemmene sine også, det er en pågående forhandling av vilkår for flytende eksistensgrenser. Dette kan skje ved å forstå hverandre, eller ved ganske enkelt å erkjenne andres eksistens.

I dag eksisterer vi i hybriditeter som er født mellom identiteter av nasjonal og personlig, naturlig og menneskelig, lokal og global. Enten vi kollektivt marsjerer mot nomadiske hjemkomster, eller forutbestemt til å være på evig jakt etter hjemlignende enheter, lengter vi alle etter noe som varer lenger og mer materialistisk enn en flyktig følelse – en havn som vi kan vende tilbake til på slutten av turer for å forankre våre mobile vesener, for å lade opp, for så å sette seil for nye reiser.

Bli med på denne workshopen 16. april, hvor Anas Chao tar deg med på en reise for å sette opp imaginære hjem i Taiwan. Ved å se tilbake på miljøene og forholdene fra fortiden vår og oppleve ulike medier i dagens Taiwan, håper vi den 2 timer lange workshopen gir et glimt inn i en alternativ fremtid for vår verden.

Denne workshopen krever 4 familier med 3 til 4 medlemmer, barn er velkomne. Ta kontakt med Northing Space for å registrere deg eller for mer informasjon.

Ansvarsfraskrivelse:

Denne workshopen er et pilotprogram for Anas Chaos kommende utstilling Reading Recipes (1.-7. mai 2023), 1 av 6 installasjoner av Bridge Hole. Verkstedet og utstillingen er begge deler av Anas Chaos mastergradsprosjekt ved Design Academy Eindhoven. All informasjon som deles vil ikke bli offentliggjort (som en del av hans arbeid) med mindre skriftlige samtykker fra deltakerne er innhentet.

Deltakere:
5 familier på 3 til 4 medlemmer

Format:
Individuelle øvelser og gruppediskusjoner (drikke og snacks tilgjengelig)
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no