Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

Looking with Comrades


Dato: 10.03.2024
Tid: 17:00 - 22:00
Arrangør: Comrades Inc.Facebook side

Hei bestevenner!!! Hva er det som ser bra ut? En ny filmkveld er hva!

Kom og heng med oss, ta litt popcorn og drikke og bli med når vi ser på en skeiv kultklassiker sammen. Denne gangen skal vi se I'm A Cheerleader - denne filmen fra 1999 følger Megan, en helamerikansk jente. Hun er heiagjengleder og har kjæreste, men hun liker ikke å kysse ham, og hun har bare bilder av jenter i skapet sitt. Foreldrene og vennene hennes konkluderer med at hun *må* være homofil, og sender henne til en "sexual redirection"-skole, full av homoseksuelle misfits, der hun kan lære å bli hetero. Vil Megan bli omvendt til vellykket heteroseksualitet, eller vil hun bukke under for sin kjærlighet til den vakre Graham? Vi sørger for snacks og forfriskninger! - Du kan også ta med egen mat, snacks og forfriskninger!✨Dørene åpner: 17:00

✨Visningen starter: 18:00

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Lokalet er universelt utformet og har kjønnsnøytrale toaletter.

Alle våre arrangementer er trygge møteplasser, det er nulltoleranse når det gjelder rasisme, sexisme, transfobi, homofobi og alle "ismer" og "fobier" som ikke bidrar til trygge og hyggelige møteplasser.

Bortsett fra det, kom som du er

Vi gleder oss til å se deg!
***
Vi bygger et sted der skeive kan føle seg trygge og komfortable med å bare være seg selv, uten stresset med å bli observert hele tiden.

Det betyr nulltoleranse for enhver form for diskriminering eller fordommer mot seksuell orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, kropp, alder, etnisitet, religion, sosioøkonomisk status eller livssyn. Respekter andre. Uønskede kommentarer, berøring, overdreven stirring eller forfølgelse uten personens samtykke tolereres ikke. Vennligst ikke ta bilder av fremmede uten samtykke. og masker deg om nødvendig. takk.

Hvis du opplever noe eller er vitne til andre som ikke følger noen av husreglene våre, kan du finne av vertene

Ingen terfs og ingen swerfs
________________________

Kamerater: Vi er et solidaritetsfond og aktivistkollektiv som arrangerer klubbkvelder, workshops og innsamlingsaksjoner for å hjelpe skeive og transpersoner med å få råd til kjønnsbekreftende behandling og annen nødvendig hjelp rundt om i landet. Comrades inc er interseksjonelle feminister, antitransfobiske, antikapitalistiske og antifascistiske og jobber for å skape trygge rom, møteplasser og læringsverktøy for QTBIPOCS, kamerater og andre som deler våre meninger og ønsker om en fri og trygg fremtid for alle.Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no