Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ Konferanse



Bergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

Lag din egen miso med kunstneren Yohei Hamada - Northing

Dato: 17.02.24
Tid: 11:00 & 14:00
Arrangør: Northing



Lørdag 17. februar arrangerer den japanske performancekunstneren Yohei Hamada to miso-workshops i Bergen Assembly. Begrenset til 5 plasser på hver workshop. Ingen erfaring er nødvendig. Vi forbereder alle materialene for deg.

Bestill billetter her!

Miso (みそ eller 味噌) er et tradisjonelt japansk krydder. Det er en tykk pasta som produseres ved å fermentere soyabønner med salt og kōji (soppen Aspergillus oryzae) og noen ganger ris, bygg, tang eller andre ingredienser. Den brukes til sauser og pålegg, til sylting av grønnsaker, fisk og kjøtt og til å blande med dashi suppefond for å lage misosuppe, som er en viktig del av japansk mat. Miso inneholder mye protein og er rik på vitaminer og mineraler, og spilte en viktig ernæringsmessig rolle i det føydale Japan. Miso brukes fortsatt i stor utstrekning i både tradisjonell og moderne matlaging i Japan, og har fått stadig større interesse verden over.




Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen




Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no