Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ Konferanse



Bergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

Lag din egen ciba chilipasta sammen med Michelle Zhao

Dato: 20.04.24
Tid: 11:00
Arrangør: Northing



Er du klar til å ta med deg nye håndlagde godsaker hjem fra vårt asiatiske matverksted? Gå ikke glipp av kurset i å lage Ciba chilipasta den 20. april i Bergen Assembly. Vår kinesiske matoppskriftsskaper Michelle Zhao vil vise deg hvordan du lager denne delikatessen fra hjembyen Kunming.

Det kreves ingen forkunnskaper, men du bør helst være glad i krydret mat.

Kjøp billetter her!

Ciba-chili, et krydder med opprinnelse i nordlige Yunnan, Guizhou og Zigong, inneholder den karakteristiske Zunyi-chilien som er kjent for sin moderate sterkhet og robuste aroma. Ciba-chili tilberedes ved å legge tørket chili i bløt i vann. Deretter tilsetter man ingefær og hvitløksfedd sammen med chilien i en stampeskål og maler dem sammen til de løser seg opp til en smakfull pasta.



Michelle Zhao bor for tiden i Bergen, men vokste opp i den sørkinesiske provinsen Yunnan. Michelle er frilansoppskriftsskaper og matstylist på Instagram (No Sweet Sour) og medeier i restauranten Banzha . I april 2024 lanserer hun sin første kokebok, "Hjemmelaget Kinesisk". Hun er glad i å invitere til middager hjemme, der hun stort sett lager retter fra Yunnan. Å spre glede over godt selskap og god mat er noe av det lykkeligste hun kan tenke seg.



Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen




Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no