Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

Food & Tunes: Innsamlig for Tyrkia og Syria


Dato: 28.04.2023
Tid: 19:00
Arrangør: Ege Solel, Bengisu Ülker, Vers Libre og Bergen AssemblyVelkommen til innsamlingsarrangementet “Food and Tuens: Fundraiser for Tyrkia and Syria”, 28. april!

Vi mener at kjærlighet til mat og musikk kan tjene et høyere formål enn kun å mate kroppen og sjelen vår. La oss sammen hjelpe til med å lege sårene som ble åpnet av jordskjelvene.

Den 6. februar rammet to ødeleggende jordskjelv Tyrkia og Syria, og etterlot et bekreftet dødstall på rundt 60 000 blant tyrkiske, syriske og kurdiske samfunn. Hundretusenvis av mennesker ble hjemløse, og millioner ble fordrevet. Etterdønningene av denne tragiske katastrofen vil merkes i årene som kommer. Det er vårt ansvar som upåvirkede individer å gi en hjelpende hånd og samle inn midler til de som trenger det, samtidig som vi holder medias oppmerksomhet på de pågående krisene.

På arrangementet vil du få muligheten til å smake på ulike retter som viser frem de rike og livlige smakene fra Midtøstens mat fra matmarkedet, sammen med chill DJ-opptredener.

Å gi tilbake kan være meningsfylt og hyggelig, og vi gleder oss til å dele denne opplevelsen med deg. Kom ut, nyt deilig mat og god musikk samtidig som du bidrar til en positiv endring i verden. Hver liten bit teller, og sammen kan vi gjøre en betydelig forskjell!

*Inngangsavgift er helt frivillig.
*Alle inntekter fra arrangementet doneres til tre pålitelige lokale organisasjoner Ahbap, Molham Team og Heyva Sor.

Linker:
https://ahbap.org/
https://molhamteam.com/en/campaigns/439
https://www.heyvasor.com/.../banga-alikariya-lezgin-ji.../

DJ-sett: TBA
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no