Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 


Female Minority Voices Book Club: “The Bluest Eye” by Toni Morrison

Dato: 26.02.2024
Tid: 18:00-21:00
Arrangør: Female Minority VoicesVelkommen til årets andre bokklubbmøte i The Female Minority Voices! I anledning februar og Black History Month har vi valgt boken “The Bluest Eye” av Toni Morrison.

> Facebook Arrangement 
> Meld deg inn i bokklubben vår her!


Om boken: "Det blåeste øyet" er Toni Morrisons første roman, en bok som har blitt hyllet for sitt rike språk og dristige syn. Den utspiller seg i forfatterens barndomsby Lorain i Ohio og handler om den svarte elleve år gamle Pecola Breedlove. Pecola ber om at øynene hennes skal bli blå, slik at hun kan bli like vakker og elsket som alle de blonde, blåøyde barna i Amerika. Høsten 1941, det året ringblomstene i Breedlove-familiens hage ikke blomstrer, forandrer Pecolas liv seg. Pecolas liv forandrer seg - på smertefulle og ødeleggende måter. Med sin levende skildring av frykten og ensomheten som ligger til grunn for et barns lengsel, og tragedien som oppstår når den går i oppfyllelse. "Det blåeste øyet" er en av Toni Morrisons sterkeste og mest uforglemmelige romaner - og et viktig verk i amerikansk skjønnlitteratur.

------TILBUD:

Vårt teammedlem Rodolfo Baldinotti vil kunne bestille boken for de av dere som ønsker å benytte dette tilbudet. Han vil gi en liste til bokhandelen (Norli Strandgaten) og du vil bli kontaktet når boken er klar til å hentes (betaling der og da). Send en e-post med ditt fulle navn og kontaktinformasjon til: femaleminorityvoices@gmail.com

------
Og som alltid, hvis du ikke rekker å lese boken, kom likevel! Boken fungerer som en samtalestarter, så det er bare å lese seg opp på bokens tema/emne og bli med på en god samtale - og ta med deg en venn!
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no