Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 
FMV Book bokklubb: “The Mountains Sing” av Nguyễn Phan Quế Mai


Dato: 27.05.2024
Tid: 18:00-21:00
Arrangør: Female Minority Voices> Facebook arrangement

> Bli med i bokklubben her!

Velkommen til årets femte bokklubbmøte i The Female Minority Voices! I mai har vi valgt boken “Fjellene synger» av Nguyễn Phan Quế Mai.”

Om boken:

Med det episke sveipet til Min Jin Lees Pachinko eller Yaa Gyasis Homegoing og den lyriske skjønnheten til Vaddey Ratners In the Shadow of the Banyan, forteller The Mountains Sing en omsluttende, flergenerasjonsfortelling om Trần-familien, satt mot bakgrunnen av Việt Nam-krigen. Trần Diệu Lan, som ble født i 1920, ble tvunget til å flykte fra familiegården med sine seks barn under landreformen da kommunistregjeringen reiste seg i nord. Mange år senere, i Hà Nội, blir hennes unge barnebarn, Hương, myndig når foreldrene og onklene drar nedover Hồ Chí Minh-stien for å kjempe i en konflikt som splittet ikke bare hennes elskede land, men også hennes familie.

The Mountains Sing er levende, gripende og gjennomsyret av Việt Nams språk og tradisjoner, og gir liv til de menneskelige kostnadene ved denne konflikten sett fra vietnamesernes eget ståsted, samtidig som den viser oss den sanne kraften i godhet og håp.

------ TILBUD: Vårt teammedlem Rodolfo Baldinotti vil kunne bestille boken for de av dere som ønsker å benytte seg av dette tilbudet. Han vil gi en liste til bokhandelen (Norli Strandgaten), og du vil bli kontaktet når boken er klar til å hentes (betaling der og da). Send en e-post med fullt navn og kontaktinformasjon til femaleminorityvoices@gmail.com mellom 01.04.24 og 15.04.24 (kl. 13:00). Bøkene vil bli bestilt innen fristens utløp, den 15.04.24.------Og som alltid, om du ikke rekker å lese boken, kom likevel! Boken fungerer som en samtalestarter, så det er bare å lese seg opp på bokens tema/emne, og bli med på en god samtale - og ta gjerne med en venn! Vi sees der!
------


Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no