Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 
FMV bokklubb: “Mixed / Other” by Natalie Morris


Dato: 29.04.2024
Tid: 18:00-21:00
Arrangør: Female Minority Voices> Facebook arrangement

> Bli med i bokklubben her!

Velkommen til årets fjerde bokklubbmøte i The Female Minority Voices! I april har vi valgt boken "Mixed/Other" av Natalie Morris.

Om boken: Den blandede befolkningen er den raskest voksende etniske gruppen i Storbritannia, og omfatter alle tenkelige kombinasjoner av arv. Det er en heterogen gruppe som ikke har noen entydig erfaring, og det finnes ikke noe enkelt narrativ som kan beskrive eller definere de mangfoldige variasjonene av kulturelle blandinger og etniske sammensetninger som finnes i dette landet.

Til tross for de mange ulike bakgrunnene som omfattes av begrepet "blandet", har Natalie Morris i løpet av sitt arbeid som journalist blitt klar over at det finnes en kollektiv identitet; temaer og erfaringer som går igjen, og som tyder på at det finnes et fellestrekk ved det å være av blandet rase. Fra identitetskamper til åpenhet og nærhet i familielivet, fra kompleksiteten i dating og parforhold til følelsen av kulturell skyld og frakobling - opplevelsen av å eksistere utenfor de lettdefinerte identitetsetikettene skaper en unik erfaring i seg selv.

I en tid der etnisk entydige modeller fyller Instagram-feeds og butikkvinduer, og der fenomenet med et raseblandingsekteskap i den britiske kongefamilien reiser spørsmål om en av landets mest etablerte institusjoner, gir Natalie Morris i Mixed/Other en stemme til dem som hittil ikke har blitt inkludert i fortellingen.

Gjennom å undersøke identitet, dating, familieliv, skjønnhet, fiendtlighet, kultur og mer gjennom en mengde mennesker fra hele Storbritannia, vil Mixed/Other sette søkelyset på hva det vil si å være av blandet rase i dag.

------

TILBUD: Vårt teammedlem Rodolfo Baldinotti vil kunne bestille boken for de av dere som ønsker å benytte seg av dette tilbudet. Han vil gi en liste til bokhandelen (Norli Strandgaten), og du vil bli kontaktet når boken er klar til å hentes (betaling der og da).

Send en e-post med fullt navn og kontaktinformasjon til femaleminorityvoices@gmail.com innen 02.04.2024 (kl. 13:00), slik at alle bestilte bøker kan bestilles samlet innen utløpet av denne fristen.
------

Og som alltid, om du ikke får lest boken, kom likevel!

Boken fungerer som en samtalestarter, så det er bare å lese seg opp på bokens tema/emne, og bli med på en god samtale - og ta gjerne med en venn!

Vi sees der!Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no