Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

Comrades inc. inviterer: Cooking with Comrades - Ethiopisk aften


Dato: 07.05.2023
Tid: 18:00
Arrangør: Comerads Inc.7.mai inviterer Comrades Inc. til Etiopisk aften!

Med en liten intro om Etiopia, Etiopisk musikk og seff Etiopisk mat. Selveste Debbie og SpicyFoodiee kommer og lager injera/Bideena til oss!!
Det blir også en buna; kaffe sermoni!

Menyen kommer snart, og bestie im telling YOU!!!!! jeg klarer ikke vente. Er du interessert i å bidra, så plis fyll ut skjemaet vårt! amme gjelder om du har allergier eller andre ting vi kan ta hensyn til for at cooking with comrades kan være så trygt og behagelig så mulig for deg

https://forms.gle/o7KJvNwXP6RvtBLs5Dette arrangementer er alkoholfritt og åpent for alle aldere.
Dørene åpner 18:00
Det er gratis! Men du kan betale om du vil hihi
Alt inntekter Comrades får går direkte til fundet og neste cooking with comrades!

Vipps nr er: 753347

*Lokalet er universelt utformet og har kjønnsnøytrale toaletter*

Alle våre arrangementene er trygge møteplasser, det er nulltoleranse når det kommer til rasisme, sexisme, transfobi, homofobi og alle «ismen» og «fobiene» som ikke bidrar til trygge og fine møteplasser. Ingen terfs og ingen swerfs.

Hvem? Hvorfor?:
Cooking with comrades:
Vi ønsker å utforske skjæringspunktet mellom mat og politisk aktivisme. Vi møtes en gang i måneden for å dele oppskrifter, diskutere aktuelle hendelser, skrive brev, se filmer og bare slappe av sammenComrades: Vi er et mutual aid fund og aktivist kollektiv som arrangerer klubbkvelder, workshops og innsamlingsaksjoner for å hjelpe skeive og trans kamerater få råd til kjønnsbekreftende behandlinger og annet livsnødvendig hjelp rundt i landet. Comrades inc er interseksjonelle feminister, anti-transfobisk, anti-kapitalistisk, anti-fascistisk og jobber for å skape trygge rom, møteplasser og læringsverktøy for QTBIPOCS, kamerater og andre om deler våre meninger og ønsker om et fri og trygg fremtid for alle.
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no