Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 

Comrades inc. inviterer: COOKING WITH COMRADES


Dato: 10.09.2023
Tid: 18:00 - 22:00
Arrangør: Comrades Inc.Hiiiiii!!!!!!!!!!Velkommen tilbake til den beste søndagen i måneden. 10.september er vi back on track med cooking with Comrades.

Vi møtes på Bergen Assembly og lager no easy breezy beautiful burger and fries + side dishes???!!!!!OM DU ER FLINK PÅ Å LAGE VEGGIS/VEGAN PATTIES GI LYD!!!!!!!!
Om du vil være med å lage mat, bidra med andre ting, har allergier det er greit og vite om eller andre ting vi kan ta hensyn til for at cooking with comrades kan være så trygt og behagelig så mulig for deg så fyll ut skjemaet:

https://forms.gle/tVvke8p2Mz61uK796

Dette arrangementer er alkoholfritt og åpent for alle aldere.
Dørene åpner 18:00
Det er gratis! Men du kan betale om du vil hihi
Alt inntekter Comrades får går direkte til fundet og neste cooking with comrades!
Vipps nr er: 753347

*Lokalet er universelt utformet, firbeinte venner er velkomne og lokalet har kjønnsnøytrale toaletter*

Alle våre arrangementene er trygge møteplasser, det er nulltoleranse når det kommer til rasisme, sexisme, transfobi, homofobi og alle «ismen» og «fobiene» som ikke bidrar til trygge og fine møteplasser. Ingen terfs og ingen swerfs.

Utenom det, kom som du er
Vi gleder oss til å se deg!

---
Hvem? Hvorfor?

Cooking with comrades:
Vi ønsker å utforske skjæringspunktet mellom mat og politisk aktivisme. Vi møtes en gang i måneden for å dele oppskrifter, diskutere aktuelle hendelser, skrive brev, se filmer og bare slappe av sammen 

Vi er et mutual aid fund og aktivist kollektiv som arrangerer klubbkvelder, workshops og innsamlingsaksjoner for å hjelpe skeive og trans kamerater få råd til kjønnsbekreftende behandlinger og annet livsnødvendig hjelp rundt i landet. Comrades inc er interseksjonelle feminister, anti-transfobisk, anti-kapitalistisk, anti-fascistisk og jobber for å skape trygge rom, møteplasser og læringsverktøy for QTBIPOCS, kamerater og andre om deler våre meninger og ønsker om et fri og trygg fremtid for alle.
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no