Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN
 


Bergen4Palestine: Anti- imerialistisk Konferanse


Dato: 27.04.2024
Tid: 12:00-21:00
Arrangør: Bergen4Palestine> Facebook arrangement

Fra den første intifadaen på slutten av 1980-tallet til i dag, til tross for den usigelig grusomme folkemordet som pågår i dag i Gaza og Vestbredden, har Palestina inntatt sentrum i verdens kamp mot imperialismen. Ikke bare har denne anti-imperialistiske kampen blitt styrket av enheten blant palestinske motstandsbevegelser, men denne enheten har også hjulpet til med å smi enighet blant bevegelser på tvers av grenser, til tross for eventuelle ideologiske forskjeller.

Bergen4Palestine inviterer alle anti-imperialister i Bergen til å samles i solidaritet med frigjøringskampene over hele verden og for å styrke den anti-imperialistiske bevegelsen i Bergen.
Det blir filmvisning, foredrag, diskusjoner, diktlesing, musikk og plakatmaling (for 1.mai).

+ Det blir servert enkelt vegansk mat (lunsj og middag), snacks, te/kaffe/saft.
Velkommen!***
> Dotleft.no

Bergen4Palestine er et dotLeft-initiativ for å bygge antiimperialistisk politisk bevissthet med fokus på full frigjøring og frihet for Palestina.

Vi jobber for å få frem palestinske og pro-palestinske stemmer i Bergen. Vi tar sikte på å organisere studiesirkler, workshops for skriving, offentlig tale, motstandskunst og workshops for motstandskunst.
Sted
Halfdan Kjerulfs gate 4
5017 Bergen
Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no