Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN  

Bergen Assembly ønsker nye teammedlemmer velkommen


22.01.2021


Bergen Assembly har fått nye medarbeidere i 2020: Josephine Van De Walle tar seg av vårt kunstneriske råd og koordinerer med andre partnere, Christa Mako Teigen er ny kommunikasjonskoordinator. I januar 2021 startet Christine V. Olsen som ny administrativ koordinator for Bergen Assembly. Teamet ser frem til å utvikle Bergen Assembly videre, og har det nå travelt med neste utgave.

Josephine, Christa og Christine samarbeider med prosjektkoordinator i Bergen, Tor Steffen Espedal og Bergen Assemblys daglige leder Ingrid Haug Erstad.Josephine Van De Walle har bakgrunn i kunst og kuratering. Hun har jobbet ved ulike internasjonale institusjoner som Market Art Fair, Fotografiska, Index – The Swedish Contemporary Art Foundation og S.M.A.K. I tillegg til hennes arbeid for Bergen Assembly Josephine er kunstnerisk leder for Market Art Fair, den årlige messen for samtidskunst i Norden med base i Stockholm.

Christa, opprinnelig fra Los Angeles-området, tok en MA i språk og lingvistikk ved University of Aberdeen. Siden hun flyttet til Bergen tidlig i 2018 har hun jobbet som kulturarrangør med VUMA-prosjekter og blitt partner i det Bergen-baserte nomadiske galleriet og meklingsplattformen artfolk. Hun deltok i kommunikasjonsteamet til Bergen Assembly som frivillig for den forrige utgaven i 2019 og er nå veldig glad for å være et medlem av staben.

Christine V. Olsen har bred erfaring som økonomisjef og prosjektplanlegger med sin siste stilling i Helse Vest. Hun oppnådde sin Msc i Applied Economics ved Fudan University i Shanghai, og tilbrakte totalt fire år i Kina. Hun har lenge hatt en interesse for kunst og kulturprosjekter, og vi er svært glad for å kunne koble henne på arbeidet i Bergen Assembly.