utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

AKKREDITERING

Mark

Åpent Kontor

NO / EN


       Bergen Assembly arbeider fra et sentralt lokale i s gate
4, rett bak politistasjonen i Bergen Sentrum. Kontoret ble designet og bygget i 2020 av den bergensbaserte arkitekten Tord Øyen og Kristoffer Wie van der Pas. Vi har dessverre ikke kunne avholde arrangementer eller åpne kontoret for gjester grunnet pandemien, men vi håper å kunne invitere til møter og arrangementer så snart som mulig.


                                          I 2016 etablerte vi "the Partisan Cafe" i den gamle brannstasjonen i Bergen. Dette ble et offentlig rom for kunst, samtaler, foredrag, debatt og performance, samtidig som det var møte- og informasjonssted for Bergen Assembly. Stedet ble utformet av Nora Sternfeld i samarbeid med kunstnerne Isa Rosenberg og Jenny Moore og en lokal gruppe av kunstnere. Det var et møtested for formidlerne av Bergen Assembly 2019 og et forsøkssted for en ny radikal gjestfrihet. I 2019 etablerte Bergen Assembly "Belgin" i KODE 2, og åpnet dermed opp et tidligere arkiv og restaurasjonsverksted ved KODE, Kunstmuséene i Bergen, for offentligheten. Dette var Bergen Assemblys arbeidsrom og kontor i 2019, men også et offentlig sted der alle var velkomne til å arbeide og ha arrangementer. Det ble et pusterom, og et sted for arbeid, lek og samarbeid.
        Begge stedene ble møteplasser uten kjøpepress, sentrale allmenninger for dem som trengte et fristed eller et sted for å engasjere seg.

        Vi ser fram til å etablere vårt kontor i Halfdan Kjerulfs gate som et åpent rom for samling og utveksling, arbeid og arrangementer, på grunnlag av erfaringene fra disse tidligere prosjektene og fra de som gjennomførte dem.
Bergen Assembly håper å åpne opp kontordørene som et offentlig arbeids- og arrangementssted så snart det ikke lenger er nødvendig med sosial distansering.

Mandag—Fredag
11:00–17:00Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret: Ta kontakt på post@bergenassembly.no