utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / TwitterMark

Åpent Kontor

NO / EN


Bergen Assembly kontoret i Halfdan Kjerulfs gate 4 er i fast bruk av Bergen Assemblys ansatte mellom 09:00-17:00 mandag—fredag. Utover disse åpningstidene er kontoret tilgjengelig for lokale grupper og tiltak som trenger plass til å arrangere både lukkede og offentlige møter og arrangementer.

Vi har som mål å være et lavterskelalternativ til profesjonelle arrangementslokaler og tar kun kr 250,- i timen for offentlige arrangementer hvor det serveres alkohol og for arrangementer hvor det ikke serveres eller inntas alkohol kan lokalet lånes gratis.

Hvis du ønsker å låne lokalet kan vi kontaktes på events@bergenassembly.no.

Bergen Assembly arbeider fra et sentralt lokale i s gate
4, rett bak politistasjonen i Bergen Sentrum. Kontoret ble designet og bygget i 2020 av den bergensbaserte arkitekten Tord Øyen og Kristoffer Wie van der Pas.


                                          I 2016 etablerte vi "the Partisan Cafe" i den gamle brannstasjonen i Bergen. Dette ble et offentlig rom for kunst, samtaler, foredrag, debatt og performance, samtidig som det var møte- og informasjonssted for Bergen Assembly. Stedet ble utformet av Nora Sternfeld i samarbeid med kunstnerne Isa Rosenberg og Jenny Moore og en lokal gruppe av kunstnere. Det var et møtested for formidlerne av Bergen Assembly 2019 og et forsøkssted for en ny radikal gjestfrihet. I 2019 etablerte Bergen Assembly "Belgin" i KODE 2, og åpnet dermed opp et tidligere arkiv og restaurasjonsverksted ved KODE, Kunstmuséene i Bergen, for offentligheten. Dette var Bergen Assemblys arbeidsrom og kontor i 2019, men også et offentlig sted der alle var velkomne til å arbeide og ha arrangementer. Det ble et pusterom, og et sted for arbeid, lek og samarbeid.
Begge stedene ble møteplasser uten kjøpepress, sentrale allmenninger for dem som trengte et fristed eller et sted for å engasjere seg.

Vi ser fram til å etablere vårt kontor i Halfdan Kjerulfs gate som et åpent rom for samling og utveksling, arbeid og arrangementer, på grunnlag av erfaringene fra disse tidligere prosjektene og fra de som gjennomførte dem.
Bergen Assembly har nå åpnet opp kontordørene som et offentlig arbeids- og arrangementssted.


Hvis du eller din gruppe er interessert i å bruke kontoret,
ta kontakt på: events@bergenassembly.no
Mandag—Fredag
11:00–17:00