Publikasjoner


utgaver

    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎
    ︎ KonferanseBergen Assembly


Instagram / Facebook / Twitter

Personvern
Mark
NO / EN 
 

Adania Shibli holder tale på åpningen av Bergen internasjonale litteraturfestival 7. februar.

04.01.2024


Adania Shibli, convener av Bergen Assembly 2025 sammen med Ravi Agarwal og BAS (Bergen Arkitekthøgskole), er invitert til å holde tale under åpningen av årets Bergen internasjonale litteraturfestival (Litfest Bergen) 7. februar (kl. 18.00).

Festivalen finner sted 7.-11. februar på Litteraturhuset i Bergen og har oppløsning som tema, med foredrag, samtaler og opplesninger av internasjonalt anerkjente forfattere, poeter og skribenter. I tillegg til Shibli’s tale blir det innlegg av poetene Erlend O. Nødtvedt, Nomthandazo Shandu og Andisa Mpisi, og taler fra statssekretær Even Aleksander Hagen og festivalsjef Teresa Grøtan.

Åpningsseremoni for Litfest Bergen: lenke til arrangement og billetterAdania Shibli (Palestina, 1974) har skrevet romaner, teaterstykker, noveller og essayer. Romanen hennes Tafsil Thanawi (Minor Detail) ble utgitt av Al-Adab i 2017. Den engelske oversettelsen, utgitt av Fitzcarraldo Editions (Storbritannia) og New Directions (USA), ble senere nominert til National Book Award 2020 og International Booker Prize 2021. Ved siden av sitt skjønnlitterære forfatterskap, er Shibli akademisk forsker, underviser og foreleser.

Dato: 07.02.2024
Tid: 18:00 - 19:00
Sted: Litteraturhuset (Auditoriet), Østre Skostredet 5, Bergen 5017