Menu
English

Praxes

Bergen Assembly Spring Program

Bergen Assembly presenterer vårprogrammet kuratert av PRAXES, som del av den pågående utforskningen av kunstnerskapene til Lynda Benglis og Marvin Gaye Chetwynd.

→ Les Mer

Bergen Assembly

Bergen Assembly 2016
6.2. Opening

Bergen Assembly er en modell for kunstnerisk utvikling, produksjon og forskning som konkretiseres gjennom offentlige arrangementer i Bergen med et tyngdepunkt hvert tredje år. Med utgangspunkt i Bergen Biennial Conference i 2009 og den kritiske tenkningen rundt biennaleformatet som denne genererte, søker Bergen Assembly kontinuerlig å skape alternative tidsrammer, presentasjonsformer og forutsetninger for møter mellom samtidskunsten og publikum. I en treårig syklus forbinder vi det lokale kulturlivet med internasjonale aktører og impulser.

→ Les Mer

Praxes

Lynda Benglis
Primary Structures (Paula’s Props)

Lynda Benglis (f. 1941 i USA) er en ikonisk kunstner med et nesten 50 år langt kunstnerskap bak seg. Hun har alltid vært banebrytende både med hensyn til materialer, farger, medier og formspråk. Benglis har blant annet arbeidet med børstet voks, flytende lateks og selvlysende PVC-skum, videoer i flere lag, sprayet metall, strukket papir og oppskåret Keramikk.

→ Les Mer

Åpning 6.2. Tårnsalen 5PM

LukkX